Marblehead Street | Kitchen renovation process

The kitchen is the heart of the home–just look at where people congregate during a party. We did a big renovation on the kitchen in a Marblehead Street, MA home this year, knocking out a wall between the living room, dining room, and kitchen to give the circulation a boost. This opened the floor plan and sight lines, flooding the room with natural light.

 

Kitchen features

  • Custom cabinetry
  • LG Viatera countertops
  • Plenty of natural light
  • Double ovens
  • Tiled stovetop backsplash
  • Expansive countertops double as serving space for entertaining

 

Process photos

 

 

Like where we’re going with this? See the finished project reveal here!

 

More from our Marblehead Street project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s