South End Reno: Reveal

North Fork Design Co’s most recently revealed project is this fun renovation of a garden-level condo located in Boston’s South End. A young family wanted to transform this space to better reflect their eclectic style and in doing so, highlight their personal collections and pieces inspired by their travels. Check out the full gallery of this home on our website  but here are some of our favorites, along with before images and work in process!

photos are property of Mikhail Glabets Photography 

It’s always fun to look back at progress and before photos, especially when it becomes difficult to visualize what the space looked like prior to the transformation! We started off by selecting sleek and modern materials like marble and brass and pairing them with fresh and fun pops of color, textures, and patterns.

How exciting to see our renderings come to life?! Check out the translation between our computer-generated vision and the final product!

And, the not so beautiful side: the process and renovation. We were able to open up the space with the new raw steel staircase where it once seemed tight and closed off, adding in a fun under-stair play area for the kids!

We were thrilled to breathe fresh new life into this South End condo and modernize the space to create a home that totally vibes with this family’s lifestyle and aesthetic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s